Teleplaza beheert en levert hier internet en telefonie diensten

Beheer glasvezelnetwerk

Glasvezel voor alle ondernemers in Ulft Gaanderen en Terborg

Teleplaza verzorgt het technisch beheer van het open glasvezelnetwerk op bedrijventerrein in Nieuwkoop in opdracht van Fiber Revolution.

Teleplaza verzorgt het beheer en diensten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Klanten kunnen via onze verkoopafdeling 013-7620777 contact op nemen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren.

Teleplaza heeft de opdracht van Fiber Revolution Nederland ontvangen voor het technisch Beheer. Gezamenlijk zullen wij de Tilburgs ondernemers voorzien van een goed werkend glasvezelnetwerk. Ondernemers kunnen op dit open netwerk een keuze maken uit diverse Providers met een op maat diensten pakket.

Innwire BV heeft in samenwerking met Teleplaza Networks BV uw nieuwe bedrijfspand op de Kleijweg in Den Hoorn voorzien¬† van een ultrasnelle glasvezelverbinding. Naast de optimale bedrijfsvoering heeft uw nieuwe vastgoed, door de aanleg van de glasvezelverbinding een aantoonbare meerwaarde gekregen.¬† Door aan te sluiten op de glasvezelverbinding bent u voor nu en in de […]

© Copyright - Teleplaza
realisatie door ARTbeving