Glasvezel in Brabant: internet, TV en telefonie

7 januari 2019
7 januari 2019

Teleplaza levert glasvezelinternet op de netwerken van Kempen Glas, Bro-Fiber en binnenkort ook Midden-Brabant Glas. U kunt kiezen uit twee abonnementen. Het complete 3-in-1 pakket, inclusief TV en telefonie, of het supersnelle internet only pakket.
Teleplaza heeft een eigen interactief televisieplatform met alle populaire zenders en uitgebreide mogelijkheden zoals de elektronische programmagids, begin-gemist en opnemen.

Internet over glasvezel
Beide abonnementen hebben supersnel internet, waarbij u net zo snel kunt uploaden als downloaden. Internet Only heeft zelfs een snelheid van 1 Gbps. Dat is 1.000 Mbps. Maak snel uw keuze en bestel via het formulier onderaan de pagina.

Teleplaza op Midden-Brabantglas
Teleplaza heeft met de coöperatie Midden-Brabantglas afgesproken om begin 2019 diensten te leveren in het gebied. Naar verwachting zal het aanbod in februari 2019 beschikbaar zijn op de website en via de postcodecheck. Tot die tijd vragen wij u nog even te wachten.

Bent u al lid van een coöperatie?

Om een abonnement af te kunnen sluiten dient  u lid te zijn van een coöperatie die eigenaar van het netwerk is. U betaalt dan een eenmalige inleg en een maandelijkse bijdrage voor de aanleg en het onderhoud van het netwerk.Deze kosten komen bovenop de kosten die u betaalt voor uw abonnement bij Teleplaza.
Kijk voor meer informatie hierover op:
kempenglas.nl
brofiber.nl
midden-brabantglas.nl

Ga hier naar het Teleplaza aanbod op de netwerken voor BroFiber en Kempenglas

© Copyright - Teleplaza
realisatie door ARTbeving